dimecres, 31 d’octubre del 2012

Espaguetis amb salsa de nous i parmesà

Últimament a Cook, Fast & Go ens agrada cuinar pasta, amb molts hidrats de carboni per aquells dies que us fa falta molta energia. Avui, a més a més, introduïm les nous. Tenen moltíssimes propietats, però en destacarem algunes. Són molt recomanades per prevenir malalties cardiovasculars i degeneratives, són anticancerígenes, redueixen el colesterol, beneficien les pells deshidratades i també són perfectes per un bon funcionament del cervell. Què us sembla si unim l'energia de la pasta amb els beneficis de les nous?


Espaguetis amb salsa de nous i parmesà


 
Ingredients:

  • Espaguetis (100gr per persona aprox.)
  • Nous
  • Crema de llet
  • Parmesà
  • All

Procés:

El primer pas és bullir la pasta fins que estigui al punt que us agrada. Mentrestant, prepararem una paella i hi posarem crema de llet. Picarem les nous i les hi posarem, juntament amb una mica d'all també picat.
El següent pas serà posar es espaguetis a la carmanyola i barrejar-hi la salsa de nous. Podeu posar espècies a la pasta com ara herbes provençals o bé orenga, per tal de donar més sabors al vostre dinar. Per últim, afegirem el parmesà - ratllat o tallat ben prim- i hi posarem nous senceres per acabar de donar el toc final a la nostra carmanyola.



Preu aproximat: 4 euros


Procés d'acabar els espaguetis


1 comentari:

  1. Molt util, una recomenacio: El permasa queda mes bo si el poses just abans de menjar, jo el porto en una bosseta a part.

    ResponElimina