dimecres, 10 d’octubre del 2012

Gnocchis amb salsa de bolets

Avui us proposem un plat que segur que agradarà als amants dels bolets. Tot i que aquest any no és el més propici per trobar-ne, a Cook, Fast & Go ens agraden molt. És per això que avui us proposem fer uns gnocchis amb salsa de bolets, una recepta molt ràpida i econòmica.

Ingredients:
  • Gnocchis
  • Formatge
  • Salsa de bolets

Procés:

El primer pas és bullir els gnocchis segons el temps que necessitin. Us proposem fer-los amb salsa de bolets, però també podeu fer-ho amb altres salses, com per exemple la salsa pesto.
Un cop tenim els gnocchis fets, només els hem de posar a la carmanyola i afegir-hi la salsa, ja sigui feta per vosaltres o comprada. Us recomanem posar-hi formatge a sobre, ja que hi donarà un toc especial. Podeu fer-ho amb parmesà o bé amb altres tipus de formatge.


La salsa:

Si no teniu temps i no us podeu entretenir amb les salses, sempre les podeu comprar al supermercat, però a Cook, Fast & Go us ajudarem. Tot seguit explicarem com podeu fer la salsa de bolets.

Ingredients:
  • Barreja de bolets
  • Crema de llet
  • Ceba
Tallem la ceba ben fineta i la passem per la paella. Seguidament agafarem la barreja de bolets i els tallarem ben fins. Els posem en una altra paella i deixem coure. Tot seguit ajuntem els bolets amb la ceba, hi posem la crema de llet i la deixem espessir.


Preu aproximat: 4 euros

Hem de tenir en compte que hi ha ingredients que no són gaire adequats per portar a la carmanyola. En són un exemple els plats que continguin ous i làctics. Ara a l'octubre, i si teniu una carmanyola tèrmica, no tindreu cap problema, però tampoc podem tenir el nostre dinar massa hores fora de la nevera. Hem de vigilar, sobretot, cap a la primavera i estiu, on la calor pot afectar el nostre dinar.








1 comentari:

  1. L'hora del tupper us ha descobert i us seguirà!!

    No pot ser d'altre manera perquè voleu ajudar els tupperistes :) !!!

    ResponElimina