Ingredients:
- Gnocchis
- Formatge
- Salsa de bolets
Procés:
El primer pas és bullir els gnocchis segons el temps que necessitin. Us proposem fer-los amb salsa de bolets, però també podeu fer-ho amb altres salses, com per exemple la salsa pesto.
Un cop tenim els gnocchis fets, només els hem de posar a la carmanyola i afegir-hi la salsa, ja sigui feta per vosaltres o comprada. Us recomanem posar-hi formatge a sobre, ja que hi donarà un toc especial. Podeu fer-ho amb parmesà o bé amb altres tipus de formatge.
La salsa:
Si no teniu temps i no us podeu entretenir amb les salses, sempre les podeu comprar al supermercat, però a Cook, Fast & Go us ajudarem. Tot seguit explicarem com podeu fer la salsa de bolets.
Ingredients:
- Barreja de bolets
- Crema de llet
- Ceba
Preu aproximat: 4 euros
Hem de tenir en compte que hi ha ingredients que no són gaire adequats per portar a la carmanyola. En són un exemple els plats que continguin ous i làctics. Ara a l'octubre, i si teniu una carmanyola tèrmica, no tindreu cap problema, però tampoc podem tenir el nostre dinar massa hores fora de la nevera. Hem de vigilar, sobretot, cap a la primavera i estiu, on la calor pot afectar el nostre dinar.
L'hora del tupper us ha descobert i us seguirà!!
ResponEliminaNo pot ser d'altre manera perquè voleu ajudar els tupperistes :) !!!