dilluns, 29 d’octubre del 2012

Lasanya de pernil dolç, xampinyons i formatge

Dilluns dia de portar el tupper més elaborat, hem de començar bé la setmana. Avui proposem una lasanya molt fàcil de fer i deliciosa.


Lasanya pernil dolç, xampinyons i formatge


 Ingredients:

  • Plaques de lasanya ja cuites
  • Pernil dolç
  • Xampinyons
  • Formatge (rallat o el que tinguem a casa i el rallem)
  • Llet i farina (per la beixamel)


Procés:
Agafarem una safata de forn i posarem les plaques de pasta de lasanya, seguidament afegirem una capa de xampinyons i posarem una altre placa de pasta. Mentrestant al costat tindrem la beixamel fent-se, és molt senzill fer una beixamel. Unes cullerades de farina llet i anar remenant fins que aconseguim una consistència. Un cop tenim la beixamel acabada l'afegim als pisos ja montats de la lasanya. Pre-calentem el forn a 250º i posem la lasanya uns 25 minuts a 150º. Tot i així us recomanem que l'aneu provant ja que cada forn és un món i cada paladar un altre.
Bon profit xefs de carmanyola!


Preu aproximat: 3 euros 






Lasanya a punt






2 comentaris:

  1. Hola, cooks.
    Aconsello pels que no sàpiguen fer una beixamel comencin per fondre mantega en un cassó mentre bull la llet.(Les mides estaran proporcionades a les quantitats de canelons que fem)
    Afegim una o dues cullerades de farina, remenem amb la mantega, anem afegint la llet a mida que es va espesseint apartant-lo del foc de tant en tant, afegim la sal i ho deixem tant espès com vulguem.
    Salut

    ResponElimina