Ingredients:
- Plaques de lasanya ja cuites
- Pernil dolç
- Xampinyons
- Formatge (rallat o el que tinguem a casa i el rallem)
- Llet i farina (per la beixamel)
Procés:
Agafarem una safata
de forn i posarem les plaques de pasta de lasanya, seguidament afegirem
una capa de xampinyons i posarem una altre placa de pasta. Mentrestant
al costat tindrem la beixamel fent-se, és molt senzill fer una beixamel.
Unes cullerades de farina llet i anar remenant fins que aconseguim una
consistència. Un cop tenim la beixamel acabada l'afegim als pisos ja
montats de la lasanya. Pre-calentem el forn a 250º i posem la lasanya
uns 25 minuts a 150º. Tot i així us recomanem que l'aneu provant ja que
cada forn és un món i cada paladar un altre.
Bon profit xefs de carmanyola!
Preu aproximat: 3 euros
Hola, cooks.
ResponEliminaAconsello pels que no sàpiguen fer una beixamel comencin per fondre mantega en un cassó mentre bull la llet.(Les mides estaran proporcionades a les quantitats de canelons que fem)
Afegim una o dues cullerades de farina, remenem amb la mantega, anem afegint la llet a mida que es va espesseint apartant-lo del foc de tant en tant, afegim la sal i ho deixem tant espès com vulguem.
Salut
Moltes gràcies per aquest consell! Bon profit!!
Elimina