dijous, 25 d’octubre del 2012

Restaurants 10

Com cada dijous us proposem restaurants on podeu anar per un preu econòmic, així us oblideu una bona estona de la carmanyola! El protagonista d'avui és bastant conegut, i potser molts de vosaltres el coneixereu i fins i tot ja hi haureu anat. Es tracta de la cadena de restaurants Fresc Co. Voleu descobrir-lo?

La cadena de restaurants va començar el 1994, i ha anat ampliant els seus locals fins a tenir-ne 40 en 11 ciutats diferents d'Espanya.

Ofereix un buffet lliure amb plats calents i freds a partir dels quals pots crear les teves propies combinacions i tenint en compte els productes de temporada. Fresc Co s'especialitza en alimentació saludable i en la ja coneguda dieta meditarrània. Ja no teniu excusa per no sortir a menjar fora, pensant que menjareu poc, malament o potser que serà car. 
Tenen dotze locals al centre de  Barcelona. A tots ells, excepte al del Maremagnum, de dilluns a divendres us costarà 7,45 euros. Si hi aneu durant el cap de setmana us costarà 9,45 i, com veieu, per menys de 10 euros podreu menjar a gust i en la quanitat que vosaltres desitgeu. 

A més a més, si algun dia organitzeu algun dinar o sopar i sou una bona colla, és un lloc perfecte. En cas dels grups és recomanable reservar taula, així us assegureu el lloc i no haureu de patir per res.


Si voleu més informació dels locals o de Fresc Co, podeu anar al seu web:




Fresc Co

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada