dijous, 4 d’octubre de 2012

Origen del conegut "tupper"


Avui deixem els fogons apagats i fem una mica de retrospectiva. El món de la carmanyola o per tots conegut “tupper” trepitja amb força les cases de milers de persones. Els plats envasats ens poden arribar a salvar l’existència, i per això avui volem saber d’on va sorgir aquest recipient tant apreciat.

Tot va començar el 1947, amb una estructura semblant a un pot de pintura que es tancava hermèticament. La seva principal funció ja era la de transportar menjar i plats cuinats.

Els materials utilitzats inicialment eren el polietilè i el metall però amb l’aparició del microones el plàstic ha esdevingut el principal component d’aquest recipient.

La carmanyola s’ha estès a molts països del món. Els principals consumidors són Alemanya, Estats Units, Mèxic, França i Austràlia.

La seva forma també ha variat amb el temps i actualment en podem trobar de molts colors, formes i mesures.

Aquí us deixem alguns exemples per si després de veure totes les receptes que anirem publicant uns animeu a fer-les i dinar fora.

N’hi ha de típics...



I d’altres més originals...





Busqueu el que més us agradi i animeu-vos a entrar en el món de Cook, Fast & Go. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada