divendres, 26 d’octubre de 2012

Espaguetis a la carbonara amb 4 formatges

Bon divendres a tothom!

Avui us proposem un plat de pasta que de ben segur que coneixeu, però amb uns tocs diferents per fer-lo especial.

Tenint en compte que ens emportarem aquest menjar a la universitat o a la feina, farem uns espaguetis a la carbonara sense ou i amb quatre formatges que tenim a la nevera. Aquest factor és important per acabar les restes de formatges que sempre ens queden allà abandonats!


Espaguetis



Així doncs anem a procedir amb la recepta d'avui.

Ingredients:

  • Espaguettis  
  • Ceba
  • Nata per cuinar
  • Cansalada
  • Formatges
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre 
  • Nou moscada


Procés: 

Primer de tot cal bullir la pasta. Com ja sabeu, el punt de la pasta depèn de cadascú. No us oblideu d'afegir-hi oli d'oliva i sal. 
Tot seguit procedirem a preparar la salsa. 

Per fer la salsa carbonara posarem la ceba tallada petita al foc i la deixarem suar. Després li afegirem la cansalada fins que ens quedi doradeta. Amb paciència afegirem la nata de cuinar i ho mesclarem tot. En aquest punt podem afegir trossets de formatge a la paella perquè es desfacin amb la resta dels ingredients. Ho retocarem de sal, si cal, i posarem una pica de pebre. 

Una vegada tinguem la salsa feta, la mesclem amb els espaguetis ja secs, i afegirem els formatges a trossets o bé ratllats. Per últim li donarem un toc amb la nou moscada. 



Taula de formatges



Espaguetis a la carbonara



Preu aproximat: 4 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada