dijous, 11 d’octubre del 2012

Restaurants 10

Som dijous, però no farem paella! Avui deixem els fogons de banda i com que encarem el cap de setmana, alguns podreu descansar de la carmanyola. A partir d'avui, cada dijous us proposarem diferents restaurants de Barcelona on podeu fer un bon àpat, com a màxim, per 10 euros.

Ens estrenem amb el restaurant Fast Vínic. Només hi ha un local a Barcelona, al carrer Diputació, 251. Obren de 12 del migdia a 12 de la nit, de dilluns a dissabte. Tingueu en compte que els festius tanquen!

Fast Vínic ens ofereix una carta molt variada de plats, entre els quals podem trobar-hi entrepans, amanides i dolços. Podreu pensar: "que típic!". Ho seria si fos només això, però no és així, ja que a banda dels entrepans tradicionals, podreu trobar-hi altres tipus d'entrepans que segurament no són els habituals. Les propostes de Fast Vínic satisfaran tant als més clàssics com als més atrevits. A més, s'adapta a les vostres butxaques, ja que podreu trobar plats per 5 o 6 euros però també de 10 i també 11 euros.
Us hem de dir que us sorprendreu amb els vins. Heu d'anar al mostrador per comprar una targeta. Hi poseu l'import que es desitgi i ja podeu triar el tipus de vi que preferiu. N'hi ha de blancs, de rosats i de negres, amb diferents aromes, textures i preus. Sobre cada opció hi ha el preu, que equival a un got de vi. A part del vi també podeu demanar altres begudes, a preu estipulat a la barra.

Per últim, us avancem que el local és modern, molt tranquil i reserva alguna sorpresa per aquells que deicideixin tastar Fast Vínic.

Si voleu fer alguna consulta, us deixem el web:
http://www.fastvinic.com/






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada