dilluns, 8 d’octubre de 2012

Amanida de tomàquets amb mozzarella

Sabem que aquestes hores no teniu massa gana però és l'hora ideal per agafar idees sobre què menjareu demà a la feina. Per començar la setmana us proposem una amanida buffala. Refrescant, ara que encara no fa molt fred, i molt saludable.

Ingredients:

Tomàquets
Mozzarella buffala
Tonyina
Sal gruixuda
Orenga
Oli d'oliva
Ceba en pols

Procés:

Tallarem els tomàquets molt primets, seguidament farem un pis de tonyina i un altre pis de tomàquets. La mozarella la tallarem a rodanxes i la posarem a sobre de tot. Afegirem la sal gruixuda la orenga, una mica però molt poca ceba en pols i finalment un raig d'oli i una mica de vinagre de mòdena (al gust de cadascú).


Preu aproximat: 3,5 euros


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada