Acabem la setmana
inaugural amb una recepta que de ben segur que coneixeu.
L’amanida d’arròs
és un bon recurs per fer d’un dinar o d’un sopar un àpat econòmic ràpid però
molt saborós. Avui us proposem aquest plat que podeu transformar de la millor
manera que sapigueu. Tot i això aquí us donem la base.
Ingredients:
- Arròs
- Tomàquets cherry
- Tonyina
- Olives
- Formatge
- Oli
- Sal
Procés:
Per començar a
cuinar aquesta recepta cal bullir uns 100g d’arròs per persona (podeu
ajudar-vos d’una tasseta de cafè per tenir la mida exacta). Deixarem l’arròs
uns 15 minuts aproximadament. Una vegada notem que l’arròs està cuit, el colem
i el refresquem bé perquè no se’ns enganxi. En aquest punt ja podem començar a incloure
tots els elements que desitgem per configurar l’amanida.
En el nostre cas
inclourem tonyina, tomàquets cherrys tallats per la meitat, olives, formatge a
cuadrets i ho amanirem tot amb un bon raig d’oli d’oliva i sal.
D’aquesta manera
ja tindrem apunt la nostra carmanyola.
Bon profit!
Preu aproximat: 4
euros
Quina bona pinta! Felicitats pel blog i ànims!
ResponEliminaOstres! quina bona idea fer un blog sobre això! La veritat és que pensar que fer per dinar cada dia és complicat...
ResponEliminaUs deixo el que hem fet la Neus i jo sobre educació, a veure que us sembla :) http://educatambqualitat.blogspot.com.es/