divendres, 5 d’octubre de 2012

Amanida d’arròs a l’estil clàssic


Acabem la setmana inaugural amb una recepta que de ben segur que coneixeu.
L’amanida d’arròs és un bon recurs per fer d’un dinar o d’un sopar un àpat econòmic ràpid però molt saborós. Avui us proposem aquest plat que podeu transformar de la millor manera que sapigueu. Tot i això aquí us donem la base.

Ingredients:

  •           Arròs
  •          Tomàquets cherry
  •           Tonyina
  •           Olives
  •           Formatge
  •           Oli
  •           Sal


Procés:

Per començar a cuinar aquesta recepta cal bullir uns 100g d’arròs per persona (podeu ajudar-vos d’una tasseta de cafè per tenir la mida exacta). Deixarem l’arròs uns 15 minuts aproximadament. Una vegada notem que l’arròs està cuit, el colem i el refresquem bé perquè no se’ns enganxi. En aquest punt ja podem començar a incloure tots els elements que desitgem per configurar l’amanida.

En el nostre cas inclourem tonyina, tomàquets cherrys tallats per la meitat, olives, formatge a cuadrets i ho amanirem tot amb un bon raig d’oli d’oliva i sal.

D’aquesta manera ja tindrem apunt la nostra carmanyola.

Bon profit!

Preu aproximat: 4 euros








2 comentaris:

  1. Quina bona pinta! Felicitats pel blog i ànims!

    ResponElimina
  2. Ostres! quina bona idea fer un blog sobre això! La veritat és que pensar que fer per dinar cada dia és complicat...

    Us deixo el que hem fet la Neus i jo sobre educació, a veure que us sembla :) http://educatambqualitat.blogspot.com.es/

    ResponElimina