dimarts, 2 d’octubre de 2012

Amanida de tomàquets cherry amb parmesà i nous

La recepta innagural d'aquest blog consisteix en una senzilla amanida amb un toc de sabor perquè quan obrim la carmanyola se'ns despertin les ganes de menjar a l'instant.

Ingredients:

  • Escarola
  • Formatge parmesà
  • Nous
  • Crema de vinagre
  • Oli d'oliva
  • Tomàquets cherry


Procés:

Posar tots els ingredients amb una mica de gràcia a la carmanyola. El parmesà el tallarem ben finet i el tomàquets els partirem en dos. Fàcil bo i molt ràpid.


Preu aproximat: 4 euros







4 comentaris:

  1. Felicitats, un blog molt xulo!! I l'amanida boníssima!!

    ResponElimina
  2. Molt bona! encara que hi podriem incloure birutes de pollastre i així el plat seria més complet i fariem plat únic!

    He dinat això avuí i bonissim!!!!

    ResponElimina