divendres, 19 d’octubre de 2012

Crepes de pernil dolç i formatge de cabra

Bon dia cuiners!

Avui actualitzem amb una proposta molt senzilla de fer i que segur que us agradarà.
Estem acostumats a menjar crepes amb xocolata i nata, amb melmelada o sucre, però avui volem canviar de sabor.
Farem crepes salats amb pernil dolç i formatge de cabra. Per això primer cal saber com fer la pasta. Hem de tenir en compte que és una pasta per omplir-la d’ingredients salats, però també us podeu fer una idea per utilitzar els crepes com a postres si canviem la sal pel sucre.

Ingredients per fer la pasta:

  •           4 ous
  •           200 gr de farina
  •           250 ml de llet
  •           ½ cullereta de sal
  •           1 bona cullerada de mantega fosa

Per omplir els crepes només ens caldrà pernil dolç i formatge de cabra.
També podem fer servir altres tipus de formatges, us ho deixem al vostre gust!

Procés:

Per tal de fer la pasta de crepes cal mesclar en un vol la farina, la llet i els quatre ous. Perquè la mescla sigui homogènia us recomanem que ho feu amb una batedora. Després cal afegir la mitja cullereta de sal i la cullerada de mantega que prèviament haurem desfet amb l’ajuda del microones. Finalment ho batrem tot i ho deixarem reposar.
Així doncs us aconsellem fer la pasta al vespre i l’endemà cuinar-la.
Una vegada feu els crepes, només queda omplir-los amb el pernil dolç i el formatge.
Afegiu-hi una mica de sal i si voleu una mica de formatge ratllat per sobre. Queda boníssim!







 Preu aproximat: 2 euros

2 comentaris:

  1. A casa faig creps tot sovint ja que els meus fills ( i jo) en són fans totals!!m'apunto aquesta versió per endur-me-la a la feina. Ja us seguiré, dino dos dies de tupper a la feina!! una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Sussi! Esperem que t'animis a fer més receptes del blog! Una abraçada.

      Elimina