Bon dia cuiners!
Avui actualitzem amb una proposta molt senzilla de fer i que segur que us
agradarà.
Estem acostumats a menjar crepes amb xocolata i nata, amb melmelada o
sucre, però avui volem canviar de sabor.
Farem crepes salats amb pernil dolç i formatge de cabra. Per això primer
cal saber com fer la pasta. Hem de tenir en compte que és una pasta per
omplir-la d’ingredients salats, però també us podeu fer una idea per utilitzar els
crepes com a postres si canviem la sal pel sucre.
Ingredients per fer la pasta:
- 4 ous
- 200 gr de farina
- 250 ml de llet
- ½ cullereta de sal
- 1 bona cullerada de mantega fosa
Per omplir els crepes només ens caldrà pernil dolç i formatge de cabra.
També podem fer servir altres tipus de formatges, us ho deixem al vostre
gust!
Procés:
Per tal de fer la pasta de crepes cal mesclar en un vol la farina, la llet
i els quatre ous. Perquè la mescla sigui homogènia us recomanem que ho feu amb
una batedora. Després cal afegir la mitja cullereta de sal i la cullerada de
mantega que prèviament haurem desfet amb l’ajuda del microones. Finalment ho batrem
tot i ho deixarem reposar.
Així doncs us aconsellem fer la pasta al vespre i l’endemà cuinar-la.
Una vegada feu els crepes, només queda omplir-los amb el pernil dolç i el
formatge.
Afegiu-hi una mica de sal i si voleu una mica de formatge ratllat per
sobre. Queda boníssim!
Preu aproximat: 2 euros
A casa faig creps tot sovint ja que els meus fills ( i jo) en són fans totals!!m'apunto aquesta versió per endur-me-la a la feina. Ja us seguiré, dino dos dies de tupper a la feina!! una abraçada!
ResponEliminaMoltes gràcies Sussi! Esperem que t'animis a fer més receptes del blog! Una abraçada.
Elimina