dimecres, 3 d’octubre de 2012

Espaguetis a l'óleo


Avui a Cook, Fast & Go ens endisem en el món de la pasta amb una recepta ràpida, senzilla i econòmica. Us proposem uns espaguetis a l'óleo, amb ingredients que podeu tenir a casa un dia qualsevol. Hi trobareu sabors diferents que potser abans no havieu pensat que podríeu combinar.

Ingredients:
  • Espaguetis (100 grams aprox.)
  • Anxoves
  • Oli d'oliva
  • Herbes aromàtiques
  • Pebre negre
  • Fonoll
  • Pa torrat
  • Escarola


Procés:

En primer lloc posarem a bullir espaguetis, aproximadament uns 100 grams per persona. Mentrestant, posarem oli d'oliva en un bol i hi afegirem fonoll, pebre negre i herbes de provença. Recomanem fer-ho amb herbes de provença, però podeu posar-hi les espècies que més us agradin. Deixarem reposar aquest oli i, al cap d'una estona, hi barrejarem pa ratllat i les anxoves.
Un cop la pasta estigui cuita hi posem l'oli aromatitzat, ben barrejat per tal que els espaguetis agafin tot el sabor i posteriorment hi col·locarem les anxoves. Per tal de posar una mica de color a la carmanyola us recomanem posar-hi una mica d'escarola. Un plat econòmic, ràpid i molt saborós.


Preu aproximat: 3 euros








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada