dimarts, 20 de novembre del 2012

Receptes de Semproniana


Començar un projecte no sempre és fàcil. Cal una planificació prèvia després d’una pluja d’idees, cal temps i esforç i sobretot cal que tingui una bona rebuda. És una mica el que ens ha passat amb aquest racó web. Ara ja podem quantificar aquest esforç amb quasi 600 visites, una xifra humil però que ens fa estar engrescades per continuar.

I avui, qui també continua és la nostra protagonista. Deixem de banda les propietats dels productes de temporada, les receptes i els restaurants. Parlem de cuina però d’una manera més original.




Us volem presentar el nou llibre de l’Ada Parellada.
Tal com explicava ella mateixa en el seu blog "és un llibre de receptes franques, sense secrets i sense racons. És el que som. Hi trobareu això: receptes i històries. Una part del que hem fet al llarg de vint anys”.

I és que cal parlar del Semproniana, un restaurant on les forquilles envolten els tovallons i l’Ada ha crescut com a cuinera i també com a persona. Ara bufa les espelmes dels 20 anys i dóna nom a un llibre que apareix després del l’èxit del seu anterior treball, Sal de Vainilla.

Amb Les receptes de Semproniana podreu fer de la vostra carmanyola, la millor carmanyola de la feina! Això si, potser us caldrà una mica més de temps i anar a comprar algun ingredient més.

Us animem a donar-hi una ullada i conèixer a l’Ada Parellada.

Aquest és el seu blog: http://blogs.cuina.cat/semproniana/
També la podeu seguir a través del seu Twitter:
https://twitter.com/adaparellada

2 comentaris:

  1. moltíssimes gràcies per aquesta entrada. Que bonica....una mica més i em poso a plorar ;)

    ResponElimina
  2. Ada gràcies per seguir-nos i per ser tan propera! Sort amb aquest nou llibre!

    ResponElimina