dilluns, 26 de novembre de 2012

Carbassons farcits

Bon dilluns cuiners! Avui us proposem una recepta molt gourmet però molt ràpida de fer: carbassons farcits de tonyina, ceba i tomàquet.




Ingredients:

- 1 carbassó
- Tomàquet triturat
- Tonyina
- Ceba
- Formatge ratllat

Procés:

Agafem un carbassó i l'obrim per la meitat. En una paella posem tomàquet triturat, ceba i una mica d'herbes. Ho sofregim. Seguidament agafem la tonyina i ho barregem amb el tomàquet. Preparem el forn i posem el carbassó amb la salsa que hem preparat i afegim formatge ratllat. Tan fàcil com esperar una mica que es cogui i tenim un plat boníssim i molt sa.




2 comentaris:

  1. Les albergínies farcides també estan boníssimes. Jo però, les bullo, les buido i barrejo l'albergínia amb la tonyina i el tomàquet.

    ResponElimina
  2. Si, és el més clàssic però també deliciós. Gràcies pel consell. Per anar més ràpid nosaltres ho hem posat directe al forn i només hem rascat la part superior del carbassó per fer una mica d'espai pel farciment.

    ResponElimina