Dines fora de casa? No tens temps? Vols estalviar? Cook, Fast & Go és el blog que necessites. Aquí podràs trobar diversitat de receptes per emportar-te fora de casa, fàcils, ràpides i econòmiques. No t'ho perdis!
dimarts, 27 de novembre del 2012
Sèrie bolets: Els Carlets
En plena temporada de bolets, a partir d'avui els dimarts us oferirem una sèrie especial on explicarem totes les propietats dels bolets més populars que podeu trobar als boscos catalans. També us proposarem idees de com cuinar-los. Avui us parlarem dels Carlets.
El carlet és un bolet carnós, consistent i de color blanquinós. No fa molta olor i té diverses varietats. Creix en alzinars, rouredes i fagedes. Normalment però, creix ens sòls neutres i no molt poblats. També és conegut amb el nom d'escarlet i el seu mes preferit per créixer és el novembre. És un bolet molt saborós i que es conserva molt bé al bany maria.
Idea: Un raig d'oli i una fulleta de llaurer i a la paella saltejats i teniu un dinar espectacular. Tenen tan gust que no fan falta molts condiments.
També boníssims si fem un ou remenat amb carlets i fines herbes. Proveu-ho, espectacular!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada