divendres, 30 de novembre de 2012

Pasta de canelons sense canelons


Bona tarda! Ja tornem a ser aquí!

Avui, més que una recepta, us volem ensenyar un truc per aprofitar la pasta dels canelons.

A banda de fer lassanya o els mateixos canelons, us proposem aquest plat fàcil, ràpid i econòmic!








L'altre dia volíem fer canelons a casa, però se'ns va trencar la base i vam decidir bullir els trossos que ens van quedar.

Per aprofitar aquests bocins de pasta de caneló vam decidir fer salsa carbonara que ja us hem explicat en una entrada passada i la fotografia que veieu a dalt n'és el resultat!

Us podem afirmar que estava boníssim!!

Així doncs només necessitarem:


  • Pasta de canelons
  • Crema de llet
  • Ceba
  • Baicon
  • Formatge parmesà
  • Sal
  • Pebre
  • Nou moscada
  • Oli 


Preu aproximat: 3 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada