dijous, 8 de novembre del 2012

Restaurants 10

Un dijous més, com de costum, us recomanem llocs on podeu anar a dinar i sopar per menys de 10 euros. Avui un lloc molt i molt econòmic que potser ja coneixeu! Us parlarem de Nostrum. Descobriu més coses sobre aquests locals i les possibilitats que ofereixen.


Nostrum ens ofereix uns plats preparats molt interessants. Si us feu fans de Nostrum, que podeu fer de manera gratuita demanant la targeta a algun dels locals, podreu gaudir de tots els plats a 1 euro, 2 euros o 3 euros. Us podeu preguntar com és que és tan barat. Des de Nostrum, s'escullen els ingredients amb sentit comú, optimitzant les quantitats a les necessitats reals de la cuina i no malgastant els recursos.
Podem trobar plats de tot tipus. Podeu escollir entre primers plats (amanides, arrós i pasta, sopa, verdura...) i segons plats (carn, peix, gratinats i fregits). Per exemple, una amanida d'arròs (220gr) us pot costar, com a molt, 2 euros.
Els locals Nostrum es van inaugurar el 1999, a l'establiment del carrer de Llúria de Barcelona.
Actualment té uns 44 locals, la majoria dels quals es troba al centre de Barcelona, però també en té a les ciutats de les rodalies. Tots els locals tenen dos espais característics: un espai on el client compra els plats i l'altre espai, que és de degustació i on hi ha taules i cadires per si es vol menjar al mateix local.

Us deixem el web on trobareu tots els detalls: http://www.nostrum.cat/
 

Nostrum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada