divendres, 9 de novembre de 2012

Torrada vegetal amb llibret de pernil i formatge

Bon dia cuiners! Tornem amb una nova recepta!
Avui aquest plat és interessant per vegetarians. 

El tupper que us proposem està format per una torrada vegetal i un llibret de pernil i formatge. Aquest acompanyament l'hem tret de la nevera de casa, però el podeu substituir per unes croquetes, una mica de pollastre o el que tingueu a mà. Així donarem equilibri al plat i gaudirem d'un primer i d'un segon. 




Així doncs ens centrem en la torrada i us expliquem com fer-la!

Ingredients: 

Avui us deixem la fotografia de tot el necessari per fer la torrada. Com sempre us diem, la podeu adaptar als vostres gustos!




Procés: 

Primer de tot, caldrà torrar una mica de pa. Tot seguit cal untar la torrada amb maonesa i afegir-hi l'enciam que prèviament hem trossejat i rentat. Després incorporem el pernil dolç i el formatge. Amb l'escalfor de la torrada es desferà i quedarà boníssim. Per últim afegirem tomàquets tallats per la meitat. També els amants de les salses hi podeu afegir una mica de tomàquet fregit, sempre li dona més gustet. 

Ja veieu, una recepta fàcil, molt lleugera i que es pot menjar freda i calenta!

Esperem que us agradi i bon cap de setmana!






Preu aproximat: 3 euros


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada