divendres, 23 de novembre de 2012

Amanida de magrana i formatge de cabra


Bona tarda cuiners!

Recordeu el fruit que vam destacar fa dues setmanes, la magrana?

Doncs avui és la nostra protagonista!







Ja déiem que es podia utilitzar per preparar moltes receptes diferents i que en amanides quedava boníssima, doncs avui us presentem una proposta.

Farem una amanida de magrana i formatge de cabra acompanyada de complements al gust!






Ingredients: 


  • Enciam
  • Magrana
  • Formatge de cabra
  • Olives negres
  • Pernil dolç 
  • Tomàquets xerrys
  • Reducció de vinagre de módena



Procés: 

Bé, com ja sabeu el procés de fer l'amanida és ben senzill. Només cal combinar bé tots els ingredients que vulgueu i apa, a gaudir d'un menjar bo, econòmic i saludable. Cal comentar que al desgranar la magrana podeu guardar tot el suc que tregui i aprofitar-lo per amanir l'amanida. Li dóna un gustet dolç boníssim.


Esperem que us agradi aquesta proposta i que passeu un bon cap de setmana!

Salut!






Preu aproximat: 3 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada