dijous, 15 de novembre del 2012

Restaurants 10

Avui una proposta molt interessant per aquells que vulgueu descansar del tupper! És un local que últimament s'està posant molt de moda i segur que alguns ja hi haureu estat! Avui us recomanem que passeu a tastar les propostes que té el 100 Montaditos. Hi voleu entrar amb nosaltres?


100 montaditos




El 100 Montaditos no acaba de començar, fa 12 anys que va néixer i ja té 230 restaurants en règim de franquícia en tot l'Estat i 20 més a l'estranger. A més, per aquest 2012 hi havia més projectes per tal d'obrir nous locals, així que està en plena expansió.
Hi podreu trobar moltíssimes combinacions i podreu menjar montaditos que potser no havieu ni imaginat! I el que ens interessa... és econòmic? Els montaditos més bàsics us costaran 0,80 euros, i els més complets a 2 euros! 

I, per exemple, si feu una escapada un dilluns tindreu molts avantatges. 5 montaditos i 2 gerres de cervesa o refrescos grans us costaran 5€, i 4 montaditos, 4 gerres de cervesa o refrescos grans i patates o nachos us costaran 8€. Realment és econòmic i podreu trobar combinacions noves que segur que us sorprendran.
Hi podeu anar a Barcelona, a Plaça Urquinaona, per exemple, o bé al barri de Sant Andreu o a La Maquinista. També a Castelldefels i L'Hospitalet de Llobregat


Animeu-vos a descobrir totes les possibilitats que ens donen! Us deixem el web, on hi podreu trobar moltíssima informació de cada montadito i d'on els podeu trobar!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada