dilluns, 3 de desembre del 2012

Rotllets de brie amb pernil serrà i pollastre arrebossat amb cereals

Bon dilluns xefs! Els diumenges d'hivern ens donen idees molt bones per la vostra carmanyola. Avui us proposem un dinar per la vostra carmanyola una mica calòric, però perfecte perquè comenceu bé la setmana. Us ensenyarem com preparar uns rotllets de brie i pernil serrà i pollastre arrebossat amb cereals (Cornflakes preferentment).



Rotllets i pollastre arrebossat
 
 
 

Ingredients:

Pel pollastre
- Cornflakes
- Curry
- Sal i pebre

Pels rotllets
- Pa de pita
- Brie
- Pernil serrà, amb dolç també queda bé si no teniu salat

Procés:

Començarem pel pollastre primer de tot. El mullarem en ou i amb molta cura anirem arrebossant amb els Cornflakes perquè quedin ben enganxats. Recomanem trencar-los una mica abans, així s'enganxaran millor. Un cop arrebossat agafem el curry i el posem per sobre. Esperem que l'oli estigui calent i ho fregim, sempre vigilant molt perquè no se'ns desenganxi.
El següent pas és fer els rotllets. És tan fàcil com tallar el brie a daus i posar-lo al pa de pita. Després posem el pernil. No ho escalfem perquè la gràcia és que l'endemà vosaltres ho escalfeu al microones i es desfagi el formatge. No poseu oli ni res que el pernil ja deixarà el gustet. Bon profit!!!!
 






6 comentaris:

  1. Per xuclar-se els dits i prendre una bona cervesa.

    ResponElimina
  2. he probat aquesta recepta del pollastre arrebosat amb cereals i he de dir-te que està molt bona i és molt original! un 10!

    ResponElimina
  3. Realment molt booo!!!!! Gàcies per les receptes

    ResponElimina
  4. El vaig fer el alte dia i el vaig dur a la feina i tothom va flipar !!!

    ResponElimina
  5. El pollastre increible! Les meves cosinetes han devorat! És perfecte pels peques!!!! Molt bona idea!!!

    ResponElimina