dimecres, 12 de desembre del 2012

Pita-pizza

Un dimecres més us proposem una recepta que podreu fer de manera molt fàcil i amb els ingredients bàsics que podeu tenir fàcilment a la nevera. Heu vist quina bona pinta? Animeu-vos a fer la recepta d'avui! Us parlarem de com fer unes mini-pizzes amb algun canvi per fer-ho tot més ràpid i per estalviar-nos feina!






Ingredients:

  • Pa de pita
  • Salsa de tomàquet
  • Mozzarella
  • Pernil dolç
  • Tonyina
  • Orenga

Procés:
En primer lloc és important remarcar que abans de començar amb la recepta heu de seguir les indicacions de l'envàs del pa de pita, és a dir, heu de remullar una mica el pa amb aigua. 
Ara sí, partirem el pa de pita en dos, per tal que la base de les nostres mini-pizzes quedi més fina i cruixent, però si us agrada amb massa gruixudeta, també ho podeu fer deixant-lo sencer.
Un cop dividit, hi posarem els ingredients com si es tractés d'una pizza: la salsa de tomàquet, la mozzarella, el pernil dolç, la tonyina i una mica d'orenga per sobre. A més, hi tornarem a posar una mica més de mozzarella per sobre perquè se'ns fongui i hi doni més sabor.
Ho posarem al forn, uns 6 minuts a 200º i després ho gratinarem una miqueta.


Però no us quedeu només amb aquests ingredients si no voleu, podeu posar-hi tota la imaginació que tingueu i afegir-hi tot allò que tingueu per casa i us vingui de gust. A més, és molt ràpid de fer, tot i que també dependrà dels ingredients que hi poseu i si necessiten més preparació prèvia.


Preu aproximat: 3 euros






8 comentaris: