dimecres, 19 de desembre del 2012

Crestes de tonyina

Bon dia cuiners! Avui us proposarem fer unes crestes de tonyina molt fàcils i econòmiques que us encantaran. Veieu quina bona pinta? Animeu-vos a fer-ne, que segur que aquestes crestes us sortiran perfectes!

Crestes de tonyina



Com es fan les crestes de tonyina? Molt senzill, estigueu ben atents!

Ingredients:
  • Tonyina
  • Salsa de tomàquet
  • Ous
  • Base de les crestes, obleas

Procés:

Per fer les crestes de tonyina començarem per fer els ous durs. Posarem una olleta ambaigua calenta i quan comenci a bullir hi posarem els ous i els deixarem aproximadament 10 minuts. Quan estiguin, els treurem la closca i els tallarem. Ho posarem tot en un bol i hi afegirem una llauna de tonyina i salsa de tomàquet. Ho barregem tot.

Agafarem la massa ja feta per fer les crestes que podeu trobar a qualsevol supermercat i hi posarem una cullerada de mescla. Ajuntarem un extrem de la base a l'altre i apretarem el contorn amb els dits. Tot seguit farem el mateix amb una forquilla. Vigileu no les ompliu gaire, que sinó es poden obrir. I per últim, les hem de coure: podeu fregir-les o fer-les al forn. 

Si voleu fer-les al forn abans recordeu pintar-les amb ou batut i després poseu-les a 200º fins que quedin daurades, aproximadament uns 10 minutets. Nosaltres hem optat per fer-ho així, ja que no hi ha tanta grassa com si es fan fregides. 

Per últim, us recomanem que les complementeu amb aquesta recepta que us vam proposar, ja que podeu aprofitar la barreja amb la qual omplim les crestes.


Preu aproximat: 3 euros




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada