divendres, 14 de desembre de 2012

Patates d'Olot

Bona tarda cuiners! Tornem a fer una recepta clàssica per acomiadar la setmana!
Avui les patates són les nostres protagonistes!




Per fer aquestes patates d'Olot que podeu veure a la foto necessitarem: 
  • 2 patates
  • 300g de carn picada
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets
  • Pa ratllat
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

Procés:

Primer de tot, posem a bullir les dues patates per persona i una vegada les tenim toves, les tallem per la meitat. Seguidament farem el sofregit amb la ceba, la carn picada i els tomàquets. Hi afegim una mica de sal i de pebre. 

A continuació, només ens faltarà posar el sofregit entre les patates i les arrebossarem amb pa ratllat. Així doncs, caldrà fregir-les una mica i acompanyar el plat amb una mica d'amanida. 

Tindrem una carmanyola ben completa i equilibrada!
També podeu fer aquesta recepta per sopar avui, és senzill i curiós, perfecte per convidats. 

Bon cap de setmana!

Sofregit


Interior de la patata



Preu aproximat: 3 euros


3 comentaris:

  1. Quina bona pinta! Ho tindrem que provar ;)

    ResponElimina
  2. Ohh quines patatones més exquisites!! No sé com t'ho fas però amb cada plat que exposes se'm fa la boca aigua. Universitaris que viatgem amb carmanyola tot el dia, se'ns han acabat les amanides de pasta!!

    Àleexx

    ResponElimina