Bon dimarts a tothom! Ja tornem a ser aquí amb una altra entrega de la sèrie de bolets. Aquesta setmana serà l'última. Avui per acabar aquesta mini sèrie, us volem presentar a les gírgoles.
A partir d'ara entrem a la temporada nadalenca!
Si volem definir aquest grup de bolets, direm que són carnosos, amb una cama gruixuda i que poden aparèixer en flotes o en solitari. La majoria creixen sobre fusta, soques o arrels, una característica que cal tenir present ja que és compartida per bolet tòxics.
A la cuina la gírgola és molt saborosa, tendre i fàcil de cuinar. Per això us deixem l'enllaç d'una recepta del programa Caçadors de Bolets de TV3 perquè us animeu a fer-la!
Ànims i salut!
http://www.tv3.cat/bolets/recepta/Saltat-de-miniverduretes-amb-girgola-de-faig-i-botifarra-de-perol/610
mmm.. a mi m'encanten els bolets! cada any vaig a recollir-ne i després faig un rissoto!
ResponElimina